Emira blir ny sidekick i HR Digitaliseringspodden!

Vi är glada att kunna meddela att Anna Carlsson får sällskap i HR Digitaliseringspodden!

Emira Blomberg, en erfaren och passionerad Woman in tech, ansluter sig till podden och kommer att vara med som Annas sidekick i podden under säsongen.

Emira har en imponerande bakgrund inom HR och tech, med nästan 20 år i branschen. Hon har bland annat arbetat med rekrytering, workforce planning, ledarutveckling och produktutveckling inom både stora bolag och mindre specialiserade företag. Hennes fokus idag ligger på produkt- och affärsutveckling inom mjukvaruindustrin, där hon även ansvarar för global expansion och att skapa innovationer inom HR-verktyg.

"Jag är en sådan där Woman in tech. Det finns så mycket myter och så mycket onödiga konstigheter runt digitalisering och tech. Jag tror att en av mina framgångsfaktorer varit att jag inte har funderat så mycket på vilka hinder och problem som finns, jag är naiv och ser oftast möjligheter"

, säger Emira.

Hennes unika perspektiv och breda erfarenhet inom HR-tech kommer att tillföra mycket värdefullt innehåll till podden. Med sin passion för att förenkla och förbättra HR-processer ser Emira fram emot att dela med sig av sina insikter och diskutera de senaste trenderna inom digitalisering och tech tillsammans med Anna.

"Efter snart 20 år i branschen ger jag mig på lite poddande med Anna här. Det ska bli sjukt kul!"

tillägger Emira.

Vi ser fram emot en spännande säsong och hoppas att ni vill följa med oss på denna resa!